Zomer- en winterkampen

Print deze pagina

Mee op avontuur

Ga mee op avontuur met een van onze Christengemeenschap Kinder- of Jeugdkampen! Op kamp krijg je de mogelijkheid om met leeftijdgenoten een heerlijke vakantie te hebben. Eén of twee weken lang bevind je je midden in de natuur, met weinig of geen stroom, internet of volle agenda. Saai? Welnee! Je zal je niet vervelen: op sommige kampen heb je een vaste activiteit, zoals wintersporten, zeilen of kiten. Op andere kampen onderneem je iedere dag iets anders met je eigen tent of volg je workshops naar keuze. Daarnaast zijn er vaste programmaonderdelen die op ieder kamp terugkomen: wek- en avondzang, lekker eten, zingen, sporten en een thema dat ieder kamp uniek maakt. Kamp is een ontmoeting: met jezelf, nieuwe vrienden, sport, en… wie zal het zeggen? Het is een avontuur en jij mag het ontdekken!

 Alle elf kampen worden volledig georganiseerd door jonge, enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Deze streven er naar dat het programma gebalanceerd en de sfeer goed is, zodat iedereen zijn eigen plekje kan vinden in het kamp.

 Aanmelden

Om je aan te melden als deelnemer aan een van de kampen, kun je het online aanmeldingsformulier invullen op de site: www.christengemeenschapkampen.nl/aanmelden

Vragen & Uitgebreide Informatie

www.christengemeenschapkampen.nl

info@christengemeenschapkampen.nl

 

 

 

 

Via bijgaande link kunt u verdere informatie vinden over de kampen.

100 jaar Christengemeenschap

Internationale conferentie in Dortmund, 7-11 oktober 2022

 

Lees alle berichten over de bijeenkomst hier.

Archief Digitale Nieuwsbrieven

Lees hier alle Nieuwsbrieven

Contact

Groot Hertoginnelaan 4
2517 EG
Den Haag
070 3451506
Contactformulier